Menestyvä juureskuorimo jo toisessa polvessa!

Vetoperuna Oy:llä on takanaan jo pitkä historia. Yrityksen yhtenä omistajana sekä toimitusjohtajana toimivan Petri Mäkelän isä ja setä aloittivat 1960-luvulla toiminnan perunan ja juuresten välittäjinä. Vetoperuna Oy perustettiin vuonna 1977, ja nykyiset omistajat ovat vastanneet yrityksestä sukupolvenvaihdoksen jälkeen vuodesta 1991.
Yrityksen omistajina Petrin rinnalla toimii hänen veljensä Jari Mäkelä.
Juureskuorimo on koko ajan toiminut Lopella samassa paikassa, ja yritys työllistää tänä päivänä kahdeksan työntekijää omistajansa mukaan lukien.
Ennen Vetoperunan perustamista perunaa ja juureksia markkinoitiin vielä kuorimattomina ja kuorintaa tehtiin pienemmässä määrin.
Vetoperuna muutti yleistä menettelytapaa sekä perunan ja juuresten tuotantoa ratkaisevasti.

Asiakassuhteet

Vetoperuna Oy:n asiakaskunta koostuu pääkaupunkiseudun tukkuliikkeistä, joiden kautta lopputuotteet kulkevat kotitalouksien ruokapöytiin. Pitkän menestyksemme salaisuus on ollut pitkäjänteisyys niin asiakassuhteissa kuin hinnoittelussakin sekä toimitusten sisältöjen ja aikataulujen pitävyys.

Yhteistyökumppanit

Juureskuorimo on valinnut myös yhteistyökumppaninsa huolella, ja moniin heistä olemmekin luottaneet jo vuosikymmeniä. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Metrotukku, Lapin Marjamatka tuottajayhdistys sekä maanviljelijät Ahvenanmaalta aina Pohjanmaalle saakka.


perunankuorimo, perunankuorimot, perunankuorimoja, perunankuorimoita