Juureskuorimo käsittelee perunat ja juurekset Lopella

Ota yhteyttä!

Lopella sijaitsevan peruna- ja juureskuorimo Vetoperuna Oy:n palveluvalikoima kattaa monipuolisesti muun muassa eri perunalajien, sipulin ja juuresten jatkojalostuksen. Kuorimme ja pakkaamme perunat, sipulit ja juurekset, jotta asiakkaidemme, kuten ravintoloiden ja koulujen, olisi nopeampaa ja helpompaa valmistaa ateriat. Saamme raaka-aineet toimipisteellemme lähellä toimivilta toimittajilta ja maanviljelijöiltä, jotka olemme tunteneet jo pitkään. Koska tunnemme yhteistyökumppanimme, voimme taata omille asiakkaillemme jatkojalostetun juurestuotteen laadun ja luotettavan toimituksen.

Pitkän menestyksemme salaisuuksia ovat pitkäjänteisyys asiakassuhteissa ja hinnoittelussa sekä sisällöltään ja aikatauluiltaan luotettavat toimitukset. Olemme valinneet myös yhteistyökumppanimme huolella ja moniin heistä olemmekin luottaneet jo vuosikymmeniä. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Metrotukku sekä maanviljelijät Ahvenanmaalta aina Pohjanmaalle saakka.

Perunan ja juuresten jatkojalostus

Palvelu- ja tuotevalikoimamme kattaa monipuolisesti perunan ja juuresten jatkojalostuksen, johon kuuluvat juuresten käsittely ja pakkaaminen. Suurin käsittelyvolyymimme tulee perunan eri lajikkeista, porkkanasta ja sipulista, mutta jalostamme myös punajuurta, bataattia, lanttua, palsternakkaa, retikkaa, naurista, kyssäkaalia ja selleriä.


Raaka-aineet pestään ja kuoritaan tuotettavan valmistuotteen mukaan. Kuorimo pyrkii saamaan tuotteet toimitukseen heti, kun ne on pakattu. Nopea toimitus ja kierto sekä yhteistyö tukkuliikkeiden kanssa takaavat loppuasiakkaalle tuoreuden ja hyvän maun – sekä vitamiinit!

Tutustu tuotteisiimme

Kuljetukset tukkuihin

Vetoperuna Oy:n asiakaskunta koostuu pääkaupunkiseudun tukkuliikkeistä, joiden kautta lopputuotteet kulkevat mm. kotitalouksien ruokapöytiin. Palvelumme kattavat toimitukset tukkuihin. Tällä tavalla mahdollistamme sen, että tuottamamme raaka-aineet saadaan liikutettua nopeasti sinne, missä ruoka valmistetaan. Käytämme toimituksissa omaa kalustoa, joka on varustettu asianmukaisilla kylmä- ja lämpölaitteilla. Meidät tunnetaan siitä, että toimitamme tuotteet siinä aikataulussa ja sillä sisällöllä, mitkä ovat asiakkaan kanssa etukäteen sovittu.

Tuotanto

Vetoperunan kautta kulkee vuosittain noin kaksi miljoonaa kiloa perunaa ja juureksia. Nykyaikaisesti koneistettu tuotantolinjastomme ja käsityötaitoinen henkilöstömme varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen. Laadun varmistamiseksi nykyisinkin suuri osa juureksista ja kasviksista kuoritaan käsin. Tutustu tuotteisiimme tarkemmin kuvagalleriassa.

Kuvagalleria